Les jugadores del Llevant Les Planes, celebrant un gol en una imatge d'arxiu
Futbol

El Llevant Les Planes jugarà els seus partits a Sant Joan Despí

L'Ajuntament santjoanenc i el mateix club han comunicat que l'equip, que va pujar fa poc a la màxima categoria del futbol femení, no s'haurà de moure finalment a Gavà

Redacció Esport3Actualitzat

Des que va aconseguir l'ascens, el passat mes de maig, el Llevant Les Planes ha viscut amb la incertesa de saber quin seria el seu camp per competir en la Primera Divisió femenina. El club va ser informat que el Municipal de Sant Joan Despí no s'adequa als requisits per competir en la màxima categoria per diversos factors, i a partir d'aquest moment es van buscar solucions. La més plausible era la de traslladar-se a jugar, encara que fos provisionalment, a l'estadi de La Bòbila. Fins i tot l'equip va arribar a entrenar-se a l'estadi gavanenc en la tornada a l'activitat després de les vacances d'estiu.

Ara, però, l'Ajuntament de Sant Joan Despí, el propietari de l'estadi, ha anunciat que l'equip jugarà com a local al camp que sempre ha sigut casa seva.

 

 

El mateix club ha emès un comunicat poc després per confirmar que farà tots els entrenaments i els partits com a local al Municipal. L'organització li atorga una moratòria d'un any per adaptar l'estadi santjoanenc s'acabi adaptant als requisits de la competició pel que fa a la gespa, que ha de ser natural, a la facilitat d'accés per a vehicles medicalitzats i a les grades.

 

D'aquesta manera, l'equip podrà viure una temporada històrica ben a prop de la seva afició.
Anar al contingut