El Llevant les Planes no aixeca cap contra el Reial Madrid
El Llevant Les Planes no aixeca el cap (@fclevantelp)
FUTBOL

El Llevant Les Planes perd per un contundent 1 a 4 contra el Reial Madrid

El Llevant Les Planes està lluny de les sensacions que va deixar al començament de campionat i ha encadenat la sisena derrota consecutiva després de perdre contra el Reial Madrid per un clar 1 a 4

Imma Casares FerreiroActualitzat

El Llevant Les Planes ha notat les baixes i durant la primera part no ha tingut cap opció davant un Reial Madrid absolutament superior.

Les blanques s'han avançat al minut 4. L'assistència enrere de Feller l'ha aprofitada Esther per fer el 0 a 1 i al seu sisè gol a la Lliga.

Una centrada de Parera, que Misa ha atrapat sense problemes, ha estat l'única aproximació del Llevant Les Planes a la primera part. Al minut 33 Lucía ha fet una gran centrada a l'esquena de la defensa que Esther ha convertit en el 0 a 2 i en el seu segon gol de la tarda.
Toril ha deixat Esther a la banqueta a la segona part i les catalanes han entrat al partit amb un gran gol d'Irina Uribe al minut 56.

Jazmin ha perdonat l'empat amb un llançament que ha sortit fora per poc abans que, a assistència de Weir, Athenea del Castillo definís perfectament per fer l'1 a 3 i el seu tercer gol a la Lliga. Es complia al minut 65 i en el 72 Elena Julbe ha obligat Misa a fer una gran intervenció.

Al 84, una passada a l'espai l'ha aprofitat Feller per guanyar l'esquena a les centrals i fer l'1 a 4 definitiu

Sisena derrota consecutiva d'un Llevant Les Planes que diumenge vinent tindrà un desplaçament complicat al camp del Granadilla de Tenerife.