La Bòbila acollirà els partits oficials del Llevant Les Planes a Primera Divisió (Ajuntament de Gavà)
FUTBOL

Sant Joan Despí surt al pas perquè el Llevant Les Planes no marxi a jugar a Gavà

L'anunci de l'Ajuntament de Gavà ha fet que el consistori santjoanenc hagi emès un comunicat en què mostra el seu suport a l'equip

Redacció Esport3Actualitzat

Després que l'Ajuntament de Gavà anunciés aquest divendres que acolliria al municipi els partits del Llevant Les Planes en el seu retorn a la Primera Divisió femenina, l'Ajuntament de Sant Joan Despí ha volgut sortir al pas. El consistori santjoanenc ha emès un comunicat en què es referma en la seva "aposta perquè el primer equip femení del Llevant Les Planes jugui a la ciutat".

En el document, l'Ajuntament de Sant Joan Despí assegura que ja ha expressat al club, en diverses ocasions, la seva voluntat de fer el possible perquè l'equip es quedi a la ciutat. Fins i tot apunten que el consistori està "obert a les opcions que puguin garantir que l'equip segueixi jugant al seu barri i al seu estadi".

Un dels principals motius d'aquest canvi de municipi per part del Llevant Les Planes seria la necessitat de tenir un estadi que s'ajusti als requisits de la competició. Així, si l'equip anés a jugar a La Bóbila de Gavà, tindria un camp amb gespa natural i altres instal·lacions com sala tàctica i graderies. A més, segons comunicava l'Ajuntament de Gavà, el conveni inclouria "la inversió en millores per modernitzar i adequar plenament l'estadi La Bòbila".

Malgrat el possible canvi, el Llevant Les Planes també ha anunciat una remodelació al Camp Municipal de les Planes, on continuaria fent la majoria d'entrenaments, després que l'Ajuntament de Sant Joan Despí els cedís les instal·lacions.

ARXIVAT A:
Lliga Iberdrola
Anar al contingut