una jugada del partit amb una jugadora de cada equip
El Llevant les planes no ha pogut amb el Madrid CFF (LaLiga)
Lliga F

El Llevant les Planes cau al camp del Madrid CFF (3-1)

Les de Sant Joan Despí s'han avançat amb el primer gol, però les locals han remuntat

El bon inici de Lliga del Llevant Les Planes no ha tingut continuïtat en el partit que ha disputat aquest migdia a Madrid.

Avui les de Sant Joan Despí han perdut al camp del Madrid Club de Futbol Femení per 3 a 1. I això que les catalanes s'han avançat als 12 minuts en una acció que ha iniciat Esther i que Irina Uribe ha materialitzat aprofitant el refús del travesser.

Però després del descans ha arribat la reacció del Madrid Club de Futbol Femení, impulsada per la zambiana Kundananji. Seu ha estat el gol de l'empat a un, en el minut 57, i també el 2-1, que ha arribat poc després en una acció molt semblant.  El marcador s'ha tancat en el minut 70 amb un penal que ha transformat Monica Hickman