Futbol

El Llevant goleja el Betis i deixa el Girona en zona de descens (4-0)

Els granotes han superat el Betis al Ciutat de València i han sumat una victòria que deixa el Girona en zona de descens per primera vegada des que va pujar a Primera Divisió

Actualitzat

El Llevant ha golejat el Betis al Ciutat de València i ha sumat una victòria que deixa el Girona en zona de descens per primera vegada des que va pujar a Primera Divisió. Els granotes han superat clarament un rival que està fent un mal final de temporada i s'han avançat amb un gol matiner de José Campaña al minut 9. El Betis no ha reaccionat i al minut 32, Pau López s'ha fet en pròpia porta el segon després de no poder refusar un córner molt tancat servit per Campaña.

En la represa, el Llevant ha culminat la golejada davant un rival impotent. Morales, de penal, ha fet el tercer al minut 56 i Coke, al 81, el quart i definitiu. Amb aquest triomf, el conjunt de Paco López se situa amb 37 punts, tres més que el Girona, i fora de les places de descens, mentre que el Betis s'allunya d'Europa i el futur de Quique Setién a la banqueta perilla.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut