Aitor Fernández aturava dissabte passat els atacas de griezmann i els seus companys, i aquest diumenge pot estar validant volts en una mesa (Reuters)
Futbol

El Llevant es pot quedar sense porter titular per culpa de les eleccions

Aitor Fernández ha estat convocat com a suplent en una mesa electoral i el porter reserva, Oier, està lesionat

Actualitzat

Les eleccions generals d'aquest 10 de novembre estan provocant un problema gens menor al Llevant, que es pot quedar sense el seu porter titular de cara al partit contra l'Athletic a San Mamés. Aitor Fernández ha estat convocat com a suplent en una mesa electoral a Mondragón (Guipúscoa), la seva vila natal.

El Llevant ha interposat un primer recurs per poder comptar amb Aitor, però s'ha trobat amb una negativa, ja que se li ha respost que el partit es pot desenvolupar igualment sense Aitor, i que, sent suplent, segurament tot el que haurà de fer serà presentar-se a les 8 del matí al seu col·legi electoral -a una hora en cotxe de Bilbao- i, un cop s'hagi presentat el titular, tornar a la concentració del Llevant per jugar el partit davant l'Athletic, que comença a les 2 de la tarda.

Es dóna la circumstància que un altre jugador del Llevant, Jorge Miramón, també ha estat citat per ser membre d'una mesa electoral a Saragossa, però en el seu cas el recurs va ser admès i podrà jugar sense problemes diumenge.

La citació d'Aitor és més greu pel fet que Oier, el porter suplent, està lesionat, de manera que Paco López haurà de convocar per al partit els dos porters del filial i és possible que un d'ells hagi de ser titular.  

Anar al contingut