Els jugadors del Llevant celebren la victòria contra el Lugo (EFE)
Copa del Rei

El Llevant, l'Sporting de Gijón, l'Athletic Club i el Betis completen els vuitens de final

Els granotes s'han desfet del Lugo, els asturians ha deixat fora de combat l'Eibar, els bilbaïns han golejat l'Osca en el debut de Gaizka Garitano a la banqueta i els verd-i-blancs han eliminat sense problemes el Racing

Llevant, 2 - Lugo, 0

El Llevant s'ha classificat per als vuitens de final de la Copa del Rei després de superar el Lugo per 2-0. Els granotes, que havien esgarrapat un empat a un en l'anada, han sentenciat l'eliminatòria en la tornada al Ciutat de València amb dos gols en els últims 10 minuts. Coke, al 80, ha inaugurat el marcador amb un cop de cap a la sortida d'un córner, i al 90, Raphael Dwaeman ha fet el segon i definitiu culminant un ràpid contraatac aprofitant que el porter visitant havia pujat a rematar un servei de cantonada a la recerca del gol de l'empat, que hauria forçat la pròrroga.

Eibar, 2 - Sporting de Gijón, 2

L'Sporting de Gijón és l'únic equip de Segona Divisió que s'ha classificat per als vuitens de final de la Copa del Rei. El conjunt asturià ha eliminat l'Eibar després d'empatar en la tornada a Ipurua i fer valer el sorprenent 2 a 0 favorable de l'anada al Molinón. Álvaro Jiménez i Pablo Pérez, amb dos gols abans del descans, han encarrilat encara més l'eliminatòria a favor de l'Sporting. En la represa, els bascos han reaccionat i han pogut maquillar la desfeta amb dos gols de Marc Cucurella i Charles, un empat estèril que deixa l'Eibar fora de combat.

Osca, 0 - Athletic Club, 4

L'Athletic Club s'ha pres un respir de la situació crítica a la lliga i ha sumat una balsàmica golejada al camp de l'Osca per certificar la classificació per als vuitens de final de la Copa del Rei (0-4). En el debut de Gaizka Garitano a la banqueta bilbaïna, els lleons s'han tornat a imposar per un marcador idèntic al de l'anada a San Mamés. Aritz Aduriz i Iñaki Williams, amb dos gols cadascun, han ensorrat els locals i han firmat el triomf de l'Athletic, que s'ha classificat amb un balanç de 8-0.

Betis, 4 - Racing de Santander, 0

El Betis no ha tingut problemes per desfer-se del Racing de Santander i s'ha convertit en l'últim equip classificat per als vuitens de final de la Copa del Rei. El conjunt verd-i-blanc, que s'havia imposat per 0 a 1 en l'anada al Sardinero, ha golejat en la tornada al Benito Villamarín per 4 a 0. Antonio Barragán ha fet el primer en el minut 32 i en la represa, Sanabria, de penal, Sergio León i Lo Celso han arrodonit el còmode triomf del conjunt de Quique Setién, que no ha tingut pietat de l'equip de la seva ciutat natal.