Futbol

El Llevant completa la plantilla amb Ebi Onome, cinc vegades mundialista

També la camerunesa Henriette Akaba s'ha pogut incorporar als entrenaments amb el seu nou equip

Àlex CastellsActualitzat

Jugar cinc Mundials és un privilegi exclusiu per a pocs futbolistes. En aquest grup selecte, només hi ha cabuda per a Lothar Matthaus, Gigi Buffon i els mexicans Rafa Márquez i Antonio Carbajal. Al Llevant Les Planes, però, també tenen una jugadora que pot presumir d'haver estat en cinc Copes del Món: Ebi Onome.

Ha estat l'última incorporació de l'equip de Sant Joan Despí. Amb aquesta internacional nigeriana de 39 anys, Ferran Cabello podrà reforçar el centre de la defensa i, sobretot, aportarà molta més experiència al vestidor. També aquesta setmana s'ha sumat als entrenaments la camerunesa Henriette Akaba, procedent del Soyaux francès.

"Des que jugo a futbol sempre he volgut jugar a Espanya. La Lliga és genial. Firmar pel Llevant és un somni fet realitat."

Ebi, jugadora fins del Minsk, confessa que ha pogut seguir els primers partits del Llevant a través d'internet. Va quedar meravellada amb el joc de les seves noves companyes en l'amistós de pretemporada contra el París Saint-Germain. Té moltes expectatives amb aquest nou curs 22-23. Si tot va bé, el podrà culminar a l'estiu amb una nova participació mundialista, a Austràlia i Nova Zelanda.

"Mai vaig imaginar que en jugaria cinc. Imagina't sis! Estic emocionada i compto els dies per ser-hi."

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut