El Lleida se situa segon després de la seva victòria al Miniestadi

El Lleida s'ha situat com el millor equip català del grup III de la Segona Divisió B. Els lleidatans s'han situat segons a la classificació després de guanyar al Miniestadi per 0-1 amb un solitari gol de Jon Moya. Amb aquesta derrota, el Barça Atlètic ja és en zona de descens. Per la seva banda, dos aspirants al "play-off" com el Gavà i el Sant Andreu no han passat de l'empat sense gols a la Bòbila, mentre que el Badalona ha golejat el líder, el Vila-real B (3-0). El Sabadell s'acosta a la zona de privilegi després de guanyar al camp de l'Oriola i el Terrassa ha sumat la quarta victòria en cinc partits.

La victòria del Lleida al Miniestadi ha situat els lleidatans com el millor equip català de la Segona B, segon ara mateix a la classificació. El gol de Jon Moya va servir per derrotar el Barça Atlètic, que ja és en zona de descens.

En canvi, dos dels teòrics aspirants al "play-off" no van oferir un bon espectacle a la Bòbila, en part per culpa del mal estat de l'herba. Gavà i Sant Andreu van empatar a 0. El Gavà es manté en la zona noble, però ara el quart és el Badalona, que ha escombrat el líder, el Vila-real B, en una exhibició de bon futbol. Especialment inspirat ha estat David Prats, que ha marcat els dos primers gols en els minuts 5 i 20 de la primera meitat. La culminació de la golejada l'ha firmat Luis Blanco, quan faltava un quart d'hora per al final del partit.

El Sabadell també torna a acostar-se a la zona de privilegi, després d'una victòria de prestigi al camp de l'Oriola. Els arlequinats han fet dos gols en el primer quart d'hora; un, de Fernando Carralero, i l'altre, de Joel Álvarez. L'Oriola ha escurçat diferències just començar el segon temps, per mitjà de Marcos Jiménez; al Sabadell li ha tocat patir, però ha acabat guanyant.

El Terrassa ha sumat la seva quarta victòria en cinc partits. Un gol de Jordi Martínez li ha servit per derrotar l'Atlètic Balears. Per contra, no va tenir tanta sort la Gramenet a Paterna, tot i avançar-se amb un gol de penal de Meca, en el minut 7. Un altre penal transformat per Michel va permetre empatar els valencianistes en el minut 22, i el mateix Michel capgirava el marcador amb una diana en el minut 25. Abans del descans encara arribaria un altre gol, el 3-1, obra de Yago Iglesias en el minut 35. La segona meitat va ser un malson per als de Manolo González; van acabar amb 9 per les expulsions de Monti i Alfaro, i van encaixar un últim gol, de Carles Marc, que deixa els colomencs en la catorzena posició.