El Lleida Llista finalment ha trobat pavelló on entrenar-se i disputar els seus partits (@LleidaLlista)
Hoquei patins

El Lleida Llista troba pavelló on entrenar-se i disputar els partits

Redacció Esport3Actualitzat

S'ha acabat la preocupació a les files del Lleida Llista d'hoquei patins, i és que després d'uns dies d'incertesa finalment ja sap on jugarà i s'entrenarà la temporada vinent.

El conjunt de ponent farà els entrenaments i disputarà el primer partit de la Lliga catalana al Pavelló de Mollerussa i a partir de setembre el Pavelló Bell-lloch serà on el Lleida Llista s'exercitarà i jugarà els enfrontaments de l'OK Lliga i l'Europe Cup.

 

Des que fa unes setmanes es va anunciar que el pavelló 11 de Setembre es convertiria en un hospital provisional, el club ha estat buscant alternatives. Una de les primeres opcions va ser jugar al Pavelló de la Bordeta, però no compleix els requisits per competir a l'OK Lliga. També es van estudiar alternatives però no van acabar d'encaixar amb les necessitats del conjunt lleidatà.

A diferència d'altres equips, que van entrenar-se després del confinament, el Lleida Llista no va poder fer-ho per culpa de la situació sanitària al Segrià. L'equip té previst començar la pretemporada el 17 d'agost i ho farà amb plenes garanties per afrontar una temporada en què tornarà a participar en competició europea amb l'Europe Cup. 

 

 

Anar al contingut