Els jugadors del Lleida Llista Blava, celebrant un nou títol europeu
Hoquei patins

El Lleida Llista supera el Sarzana (6-3) i revalida el títol de la Europe Cup

L'equip d'Albert Folguera torna a aixecar la segona competició continental davant el deliri de la seva afició

Miquel RibasActualitzat

El Lleida Llista Blava no ha fallat i, esperonat pels seguidors al pavelló Onze de Setembre, ha aixecat el seu segon títol europeu consecutiu. L'equip d'Albert Folguera ha fet una final a quatre de la Europe Cup -antiga Copa CERS- perfecta. En la final, el Lleida Llista ha escombrat l'Hoquei Sarzana italià gracies a un inici fulgurant. Maxi Oruste ha avançat els lleidatans en el minut 5. Seixanta segons després Roberto di Benedetto ha situat el 2 a 0 en el marcador.

Abans d'arribar al descans, Rampulla ha escurçat diferències per a ls italians. En la segona meitat, l'atac i l'encert dels seus jugadors en les faltes directes han estat determinants per encarrilar la victòria. Bruno di Benedetto ha fet el 3 a 1.

Els italians, però, no s'han desendollat del partit i Davide de Borsi ha marcat el 3 a 2 pel Sarzana. Posteriorment Roberto di Benedetto, de falta directa, ha aconseguit el 4 a 2. El Lleida tenia la final de cara.

Llavors l'oportunisme de Jordi "Xixi" Creus ha fet embogir els seguidors lleidatans amb el 5 a 2. Més tard, Pancho Ipinazar ha aprofitat una falta directa per marcar el tercer gol italià.

El gol de la tranquil·litat l'ha aconseguit Maxi Oruste, a quatre minuts del final, després d'executar magistralment una falta directa. Oruste ha establert el 6 a 3 definitiu.