Copa del Rei

El Lleida Esportiu planta cara davant la Reial Societat i manté opcions de donar la sorpresa a la Copa (0-1)

Els catalans han perdut per la mínima amb un solitari gol de Canales gràcies a un gran treball al llarg dels 90 minuts i viatjaran a Anoeta amb el somni viu de passar ronda

Actualitzat

Tal com va anunciar l'entrenador del Lleida Esportiu, Gerard Albadalejo, els seus jugadors han sortit a donar-ho tot en el partit d'anada de setzens de final de Copa en el que s'han enfrontat a tot un Primera, la Reial Societat. Els bascos no han pogut passar del 0-1 en la seva victòria davant el conjunt català.

Sergio Canales ha inaugurat el marcador pels bascos amb una espectacular canonada que ha disparat des de molt lluny sorprenent el porter lleidatà, Oliveros.

A la represa, els catalans han sortit força endollats i han generat perill seriós a la porteria de la Reial Societat obligant al porter Toño i a la seva defensa a esforçar-se per interceptar totes les pilotes a l'àrea.

Els bascos han persistit en buscar el gol de la tranquil·litat i Juanmi l'ha tingut però David Oliveros, molt segur sota els pals en tot moment, ho ha evitat amb una gran aturada. El Lleida Esportiu ha resistit i ha respost a totes les iniciatives de la Reial Societat, defugint el tancar-se al darrere i amb la intenció de caçar qualsevol pilota que pogués donar l'empat. No ha pogut ser, però viatjaran a Anoeta, a finals de novembre, mantenint viu el somni de classificar-se als vuitens de final de la Copa.

El partit ha estat marcat per la presència de les pancartes que reclamaven la llibertat dels presidents de l'Assemblea Nacional Catalana i d'Òmnium Cultural, Jordi Sánchez i Jordi Cuixart.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut