Tot i la crisi institucional, el Lleida Esportiu va arribar a jugar el play-off d'ascens a Primera RFEF
Tot i la crisi institucional, el Lleida Esportiu va arribar a jugar el play-off d'ascens a Primera RFEF
futbol

El Lleida Esportiu, inscrit a 2a RFEF tot i els dubtes dels últims dies

La Federació Espanyola confirma que reuneix totes les condicions necessàries per participar en la quarta categoria estatal

Redacció Esport3Actualitzat

El Lleida Esportiu disputarà, finalment, la Segona Federació aquesta temporada. En els últims dies, s'havia posat en dubte la inscripció del conjunt blau per dos motius: primer, perquè la Federació Espanyola havia trobat "deficiències" en la documentació presentada pels lleidatans, i segon, perquè el Consell Català de l'Esport va resoldre que la modificació de la junta directiva no s'havia fet correctament.

Però aquest dijous la Federació Espanyola ha confirmat que el Lleida Esportiu ja reuneix totes les condicions necessàries per participar en la quarta categoria del futbol espanyol, amb la directiva encapçalada per Luis Pereira i Vicente Javaloyes.

Després d'uns mesos complicats, amb situacions de difícil digestió per la massa social del club, el passat hivern el club lleidatà va canviar de propietaris per evitar la desaparició. Els germans Esteve van deixar l'entitat en mans de l'empresari gallec Luis Pereira.

Anar al contingut