El Llagostera haurà de millorar fora de casa per mantenir la categoria (Foto: www.uellagostera.cat)
El Llagostera haurà de millorar fora de casa per mantenir la categoria (www.uellagostera.cat)
Futbol

El Llagostera visita aquest dissabte el camp del Saragossa en un duel entre dos equips en hores baixes

El Llagostera no viu un bon moment, però el seu rival d'aquest cap de setmana, tampoc. El Saragossa lluita per no perdre de vista l'ascens a Primera, mentre els gironins veuen massa a prop el descens

Actualitzat

El Llagostera juga aquest dissabte (18.00) amb gairebé l'obligació de tallar una ratxa de cinc partits seguits sense guanyar (1 empat, 4 derrotes) si no vol seguir enfrontant-se en la classificació. Els gironins són ara els penúltims, tot i que només a 4 punts de la salvació. El problema per als d'Oriol Alsina és que el partit d'aquest cap de setmana és el primer d'una sèrie de 2 com a visitant. Lluny del Nou Estadi de Palamós, l'equip només ha sumat 1 punt en 10 partits.

L'equip amfitrió dels gironins serà el Saragossa de Lluís Carreras. Els aragonesos, que aspiraven a l'ascens, no guanyen des del 7 de desembre del 2015 (2 empats i 2 derrotes), i en cas de no aconseguir un triomf igualarien la mala ratxa del seu rival. Aquest mal moment va provocar la destitució de l'entrenador Ranko Popovic, i la seva substitució per l'analista d'Esport3.

De cara a aquest important partit, el tècnic Oriol Alsina recupera una peça important, Emilio, que podria tornar a una convocatòria després de 2 mesos d'absència. Poc consol, però, per les baixes de Chus Herrero, Ruyman, Chumbi, Eloy Gila i Pitu.

Anar al contingut