El Llagostera perd la imbatibilitat a casa davant del Saragossa (0-1)

El Llagostera ha encaixat la primera derrota al Nou Estadi de Palamós davant d'un Saragossa que només ha hagut de fer valer l'experiència i un xic d'ambició per embutxacar-se tres punts molt valuosos. El resultat l'ha fet desplaçar de la desena posició el mateix Llagostera, que ara és dotzè.

El Saragossa ha proposat més joc en la primera part, tot i que la primera oportunitat ha estat d'Imaz, que no ha encertat a avançar els gironins al minut 7. Willian José ha fet el primer avís al 20 en un llançament de falta que s'ha desviat per pocs centímetres i, al 30, Borja Bastón ha situat el 0 a 1 aprofitant una badada en el fora de joc per part de la defensa del Llagostera.

Els locals no han tingut les idees clares en els moments en què els tocava deixar de defensar-se i, així, el Saragossa ha estès un cert domini sense necessitat d'esforçar-s'hi gaire. Si no tenien la pilota, es limitaven a esperar l'error del rival per tallar i córrer cap a camp contrari.

Al minut 29, Eldin s'ha deixat caure dins l'àrea local, l'arbitre ha picat i ha marcat penal. El mateix jugador bosnià ha xutat, de mala manera, a les mans de René. Tot plegat ha esperonat el Llagostera, que per fi ha trobat l'esma que li faltava. Una ocasió doble de León al 31 i un parell de posteriors de Juanjo han compost la reacció estèril d'un equip que, en definitiva, ha decidit ficar-se dins del partit massa tard.