Philippe Coutinho, amb el dorsal 7 (@FCBarcelona)
Barça

El Liverpool va limitar futurs fitxatges del Barça en el traspàs de Coutinho

Segons informa el diari britànic "The Telegraph", si el club blaugrana volgués fitxar un jugador del conjunt "red" durant els pròxims tres anys hauria d'abonar 100 milions d'euros extra en una clàusula que es va establir en el traspàs de Coutinho

Actualitzat

El Liverpool va incloure una clàusula en el traspàs de Philippe Coutinho al Barça per la qual el club blaugrana, si volgués comprar algun jugador "red" en el futur, hauria d'abonar 100 milions d'euros extra, segons ha informat el diari britànic "The Telegraph".
 
Aquest acord s'estendria fins al 2020 i va ser inclòs en el fitxatge de Coutinho pel Barça al gener per 150 milions d'euros. Això vol dir que si el Barcelona volgués contractar els serveis de Mohamed Salah, per exemple, el club blaugrana hauria d'aportar a l'import del fitxatge més de 100 milions extra.
 
Segons "The Telegraph", aquesta clàusula seria la resposta del Liverpool a com el Barça va tractar el fitxatge de Coutinho, amb el jugador brasiler que es va posar en rebel·lia i va forçar el traspàs.

Anar al contingut