El Liverpool venç el Porto i jugarà contra el Barça a les semifinals de la Champions (Reuters)

El Liverpool torna a guanyar el Porto (1-4) i serà el rival del Barça a les semifinals de la Champions

Els de Klopp compleixen el tràmit davant del Porto en una eliminatòria en la que han estat molt superiors de cara a porteria

Xavi LorenteActualitzat

El Porto ha començat fort, tancant el Liverpool al seu camp. Marega però no ha trobat la tecla per marcar. En una acció aïllada els anglesos han fabricat el primer gol del partit, per dinamitar totalment l'eliminatòria. Al minut 28, el contraatac dels anglesos que acaba amb Salah assistint Sadio Mané pel 0 a 1. El possible fora de joc del senegalès ha requerit el veredicte del VAR que ha donat validesa al gol. Als portuguesos els ha caigut el món a sobre. Obligats a marcar 4 gols per arribar a semifinals, s'han vist superats per la situació.

A la segona part, Marega i Tiquinho Soares, amb el cap, ho han intentat però sense encert. El subcampió d'Europa ha arribat amb comptagotes però amb perill amb Salah com a principal protagonista. Precisament l'egipci ha fet el 0 a 2 al minut 65 després d'un contraatac molt ben conduït per Arnold. Casillas no hi ha pogut fer res. El Porto ha respost quatre minuts després amb el gol de Militao. El futur jugador del Reial Madrid ha clavat un gran cop de cap al fons de la xarxa. El partit ha entrat en una fase d'anada i tornada en què Mané al contraatac gairebé marca a porteria buida quan ja havia driblat Casillas. Al minut 78 Firmino, inicialment suplent, sí que ha aconseguit fer el tercer amb el cap després d'una centrada de Henderson. El Liverpool ha arrodonit el matx amb l'1 a 4 de Van Dijk amb un altre cop de cap al minut 84. Els reds es converteixen en el rival del Barça a semifinals, un rival molt i molt poderós.