Alisson, porter del Liverpool, es desespera després de concedir un penal (Reuters)

El Liverpool tira a la bassa 3 anys i mig d'imbatibilitat a Anfield en partit de Lliga

Després de 68 partits sense perdre a casa, els "reds" cedeixen davant el modest Burnley (0-1) i veuen com se'ls complica la Lliga

El Liverpool ho té cada cop més difícil per conservar la corona de campió de la Premier League. Tot i que es troba a 6 punts del liderat, una distància salvable, és en aquests moments el quart classificat. I el pitjor és que passa per una crisi de joc i una sequera de gols inèdita des que Jürgen Klopp es va fer càrrec de l'equip.

Tant és així que davant el Burnley, en partit ajornat de Lliga, va trencar la ratxa d'imbatibilitat a Anfield, que durava gairebé 4 anys, i que era un dels motius que encara li quedaven per mantenir-se en la cursa pel títol. El modest Burnley va guanyar 0-1 gràcies a un gol d'Ashley Barnes en transformar, al minut 83, un penal comès per Alisson. Enrere quedava una ratxa de 68 partits sense perdre com a locals que va començar l'abril del 2017. En total des d'aleshores, al campionat, 55 victòries i 13 empats, que li van servir per alçar-se l'any passat amb la primera Lliga del club en 30 anys

El mateix Klopp admetia després del matx que el Liverpool ja no és candidat al títol i que no troba explicació a una falta d'encert de cara a la porteria adversària que ja dura 4 partits de Lliga.