Salah celebra el tercer gol del Liverpool al Metropolitano (EFE/Juanjo Martín)

El Liverpool s'imposa a l'Atlètic en un duel elèctric al Metropolitano (2-3)

L'expulsió de Griezmann amb vermella directa i un penal absurd de Mario Hermoso han condemnat els "colchoneros" i han permès el triomf dels anglesos

Víctor PatsiActualitzat

Primera part elèctrica al Metropolitano amb 4 gols. Els dos primers, del Liverpool. Milner, però ho fa tot Mohammed Salah, 0 a 1 en el minut 8. Els de Klopp han posat la por al cos dels "colchoneros" amb el 0 a 2 de Naby Keita abans del quart d'hora. Dues rematades, dues dianes, partit encaradíssim d'un Liverpool atropellat a partir del gol que ficava a l'Atlètic de Madrid en el partit. Antoine Griezman ha firmat un doblet en 14 minuts, del 20 al 34. El millor, el gol de l'empat a passada d'un sempre desequilibrant Joao Félix. El Liverpool acabaria demanant l'hora abans del descans. Sort d'Allisson Beker, el seu porter.

A la represa, dues errades grolleres han condemnat els del Cholo. Minut 52, vermella directe per Griezmann per aixecar la cama a la cara de Firmino. En el 76, penal absurd de Mario Hermoso a Diogo Jota. Un regalet que Mo Salah ha traduït en el definitiu 2 a 3 pel Liverpool.

Els de Klopp, més líders amb un 9 de 9. Els del Cholo, segons de grup, empatats a 4 punts amb el Porto, que ha derrotat el Milan amb solitari gol de Díaz en el minut 65.