Salah celebra un dels seus dos gols contra l'Arsenal (Reuters)
Futbol internacional

El Liverpool s'imposa a l'Arsenal i se situa líder en solitari de la Premier (3-1)

Els "reds" s'han desfet dels "gunners" gràcies a la seva gran estrella, Mohamed Salah, autor de dos dels tres gols del seu equip

El Liverpool segueix intractable en aquest inici de temporada i s'ha situat com a líder en solitari de la Premier League. Els "reds" s'han imposat a l'Arsenal a Anfield per 3 a 1 i han sumat el tercer triomf en tres jornades

Els "gunners" han tingut ocasions per avançar-se en el marcador en la primera part, però han perdonat i, poc abans del descans, els locals han fet el primer en una acció d'estratègia culminada amb un cop de cap de Matip.

En la represa, els de Jürgen Klopp han sortit a totes i han sentenciat el duel amb dos gols de la seva gran estrella, Mohamed Salah. L'egipci ha fet el segon de penal en el 49 i el tercer en el 58 en un fulgurant contraatac, dues accions on ha deixat retratat David Luiz. A cinc minuts del final, Lucas Torreira ha maquillat la desfeta de l'Arsenal amb el definitiu 3 a 1.

La sorpresa de la jornada ha estat la derrota del Manchester United a Old Trafford. El Crystal Palace s'havia avançat en el marcador i Rashford ha desaprofitat un penal que els hauria donat l'empat, però, quan han pogut anivellar novament el marcador i jugaven per assegurar-se els 3 punts, Patrick Van Aanholt ha fet l'un a dos definitiu. El Chelsea ha aconseguit la primera victòria de la temporada, al camp del Norwich, per 2 a 3.