Darwin Núñez ha marcat el gol que ha sentenciat el partit per al Liverpool (Reuters)
Futbol anglès

El Liverpool s'emporta la Community Shield davant del Manchester City (3-1)

Darwin Núñez ha tingut el debut somiat amb els "reds"

El Liverpool ha començat la temporada de la millor manera possible, sumant el primer títol contra el seu gran rival. L'equip de Jurgen Klopp ha superat el Manchester City amb claredat (3-1) i ha vist com Mohamed Salah i Darwin Núñez brillaven amb llum pròpia.

Núñez, fitxat aquest estiu procedent del Benfica, ha provocat el penal de l'1-2 i ha estat l'autor de l'1-3 que ha sentenciat el duel. El davanter uruguaià no ha entrat fins al minut 59, en substitució de Roberto Firmino, però ha aprofitat bé l'estona que ha estat al camp.

Juntament amb l'uruguaià, l'altre gran protagonista per als "reds" ha estat Mohamed Salah. L'egipci ha estat un maldecap constant per a la defensa del Manchester City. El primer gol del partit, però, l'ha marcat un lateral, Alexander Arnold, que ha aprofitat un mal rebuig d'Aké en el minut 21.

Després del gol inicial, el Manchester City ha reaccionat, però han hagut de passar molt minuts fins que han igualat el marcador. Ho ha fet un dels nous, Julián Alvárez, que en la primera ocasió ha enviat la pilota al fons de la xarxa (1-1, 73'). Erling Haaland, en canvi, ha passat desapercebut, i fins i tot ha fallat una ocasió clara en el tram final.

L'alegria ha durat poc per als "citizens". Al minut 81, un cop de cap de Darwin Núñez que anava fora ha fet que la pilota toqués la mà de Ruben Dias i ha provocat penal. Salah l'ha transformat i Núñez ha segellat la victòria amb l'1-3 en el temps afegit.