Adam Lallana ha estat l'autor del gol que ha permès el Liverpool empatar a Old Trafford (EFE)
Futbol internacional

El Liverpool salva un empat a Old Trafford en l'últim sospir

El conjunt de Jürgen Klopp aspirava a igualar el rècord de 18 victòries consecutives del Manchester City de Pep Guardiola

El Liverpool aspirava a igualar aquest diumenge a la tarda el rècord de 18 victòries consecutives del Manchester City de Pep Guardiola, però el Manchester United ha aigualit la festa amb un gol de Rashford a la primera part.

Els de Jürgen Klopp han passat de lluitar per una fita a patir de valent per salvar un empat a cinc minuts del final, gràcies a un gol d'Adam Lallana, que els estalvia el que hagués estat la primera derrota de la temporada (1-1). Els "reds" tornen d'Old Trafford amb un punt, però es mantenen líders de la Premier League. Això sí, l'ensopegada del Liverpool permet al Manchester City, que va segon, escurçar les distàncies i posar-se a només 6 punts.