Sané ha fet dos dels tres gols del Liverpool (Reuters)
Futbol internacional

El Liverpool remunta contra el Newcastle i es referma en el liderat de la Premier (3-1)

Els "reds" han capgirat el gol inicial de Jetro Willems amb un doblet de Sadio Mané i un tercer de Mohamed Salah

El Liverpool continuarà líder en solitari de la Premier després de guanyar el Newcastle per 3 a 1. Els visitants han estat, però, els primers a marcar, per sorpresa, al minut 7, amb un gol de Jetro Willems. A partir d'aquí, remuntada dels de Jürgen Klopp, que han empatat al 28 amb un gol de Sadio Mané per dalt després de l'assistència d'Andrew Robertson. En el 40, els "reds" s'han avançat amb un altre gol de Mané. I en el 72, Mohamed Salah ha aprofitat una passada de Roberto Firmino per sentenciar amb el 3 a 1.

El Manchester City s'allunya a cinc punts del liderat després de perdre al camp del Norwich (3-2). Un dels recents ascendits a la Premier ha sorprès el conjunt de Pep Guardiola, que abans de la mitja hora ja perdia per 2 a 0 amb gols de McLean i Katwell. Just abans del descans, Agüero ha retallat distàncies però en l'inici de la represa, Pukki ha fet el tercer dels locals. El City només ha pogut maquillar la desfeta amb un gol de Rodri en el 88 que ha estat insuficient.

El Tottenham goleja el Newcastle (4-0)

Passeig del Tottenham davant del Crystal Palace. El conjunt de Pochettino ha guanyat per 4 a 0 en un partit que ha solucionat en el primer temps. Son Heung-min ha inaugurat el marcador al minut 10. El 2 a 0 ha estat en pròpia porta, per una jugada de mala sort de Patrick van Aanholt. Al 23, el coreà Heung-min ha anotat el 3 a 0 aprofitant una assistència d'Aurier i ha tancat la golejada Erik Lamela, després d'una passada de Harry Kane.