Lliga de Campions

El Liverpool i el Tottenham lluitaran per rellevar el Madrid com a campió d'Europa

Al Wanda Metropolitano es decidirà qui serà el nou campió d'Europa, que trencarà l'hegemonia dels últims tres anys del Reial Madrid. El que se sap segur és que el nou campió de la Champions serà anglès

Santi PadróActualitzat

La final de la Champions ja és aquí. Falten poc més de 24 hores perquè al Wanda Metropolitano es decideixi qui serà el nou campió d'Europa, que trencarà l'hegemonia dels últims tres anys del Reial Madrid. El que se sap segur és que el nou campió de la Champions serà anglès. O el Liverpool de Jürgen Klopp o el Tottenham de Mauricio Pochettino. Aquests últims ja fa dos dies que són a la capital espanyola, mentre que els "reds" arriben un dia abans de la final. A Madrid es respira ja un ambient total de Champions, amb la presència de més de 60.000 aficionats anglesos.

Al Wanda Metropolitano ja ho tenen tot a punt perquè l'estadi de l'Atlètic de Madrid es converteixi, aquest dissabte, en el centre d'interès del futbol europeu amb el partit que jugaran el Liverpool i el Tottenham. Serà el tercer enfrontament d'aquesta temporada entre el tècnic argentí Mauricio Pochettino i l'alemany Jürgen Klopp. De moment, el bagatge és favorable al tècnic dels "reds", que ha guanyat els dos partits que han jugat els dos equips en la Premier League. El primer es va jugar a Wembley, a Londres, i el Liverpool va guanyar el Tottenham per dos a un, amb gols de Wijnaldum i Firmino. En el temps de descompte, l'argentí Erik Lamela va escurçar la diferència en el marcador.

A l'estadi d'Anfield, el Liverpool va tornar a guanyar per dos a un. El davanter brasiler Firmino va tornar a marcar. Lucas Moura va fer el gol de l'empat per als londinencs i, quan ja semblava que el marcador no es mouria més, en el temps de descompte Toby Alderweireld va marcar en pròpia porteria el gol que va donar la victòria a l'equip de Mohamed Salah.

Aquest dissabte toca Champions. La Copa ja se sap que acabarà a Anglaterra. Ara només falta saber si anirà cap a Londres o cap a Liverpool.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut