Lliga de Campions

El Liverpool i el Bayern s'enfronten a Anfield en un duel d'aspirants al títol

L'equip alemany arriba al camp del Liverpool després d'encadenar una ratxa de vuit partits seguits sense perdre a fora, però no ha guanyat mai en les seves 18 visites anteriors a Anfield

Actualitzat

El Liverpool i el Bayern de Munic disputaran l'altre partit d'anada dels vuitens de final de la Champions en terreny anglès, un partit especial per al tècnic del Liverpool, Jürgen Klopp, que en la seva època d'entrenador del Borussia de Dortmund va disputar duels aferrissats contra l'equip bavarès.

El davanter brasiler Roberto Firmino no s'ha pogut entrenar per culpa d'un virus i és dubte per al partit de demà. Klopp diu que no es refia del Bayern, que no ha estat al nivell habitual en la primera part de la temporada, però creu que estan capacitats per competir per un lloc en els quarts de final.

"Per ser el campió ho has de desitjar. Has de jugar amb la il·lusió d'un nouvingut i que el rival tingui un bon nivell. A començaments de temporada, el Bayern no era aquest equip que va guanyar fa sis anys el títol. Però lluita per la lliga i ha tornat. Això el fa encara més perillós, més ara que abans."

El Bayern buscarà sortir viu d'Anfield per poder sentenciar a la tornada a Munic el 13 de març. L'equip alemany arriba al camp del Liverpool després d'encadenar una ratxa de vuit partits seguits sense perdre a fora, però les estadístiques no juguen a favor seu ja que, fins ara, no ha aconseguit mai guanyar a Anfield. En 18 visites, ha perdut 15 vegades i n'ha empatat tres.

El Bayern ha viatjat amb les baixes de Thomas Müller per sanció i Jérôme Boateng, amb un virus estomacal. Kingsley Coman és dubte perquè arrossega un cop. L'exblaugrana Thiago Alcántara ha dit que respecten molt el Liverpool, actual líder de la Premier League.

"Els coneixem, com són, què tenen. Aquests últims anys han jugat bé i cada cop millor. Estan lluitant a la Premier i tenen cinc punts d'avantatge sobre el City. Potser a la Champions no ho han fet tan bé. Estan forts i estem advertits. Serà un gran partit, contra un gran equip i un gran club."

Anar al contingut