Alisson Becker, el nou porter del Liverpool (@LFC)
Futbol internacional

El Liverpool fitxa Alisson i el converteix en el porter més car de la història

Els "reds" han pagat a la Roma 62,5 milions d'euros més 10 en variables pel fitxatge del porter internacional brasiler de 25 anys, que ha firmat un contracte per a les sis pròximes temporades

Actualitzat

El Liverpool ha anunciat de forma oficial el fitxatge d'Alisson Becker. El porter internacional brasiler, de 25 anys, arriba als "reds" procedent de la Roma després d'un traspàs rècord de 62,5 milions d'euros més 10 en variables. Alisson, que ha firmat un contracte per a les pròximes sis temporades, es converteix en el porter més car de la història del futbol superant el que va pagar, al seu dia, la Juventus per Gianluigi Buffon.

El brasiler és el quart fitxatge dels de Jürgen Klopp per a la pròxima temporada després dels de Fabinho (50 milions), Nabil Keita (60 milions) i Xherdan Shaqiri (15 milions) i el segon més car de la història del Liverpool, darrere del del central holandès Virgil van Dijk, que va costar 84 milions al gener d'aquest any.

Alisson es va formar a les categories inferiors de l'Internacional de Porto Alegre, club brasiler que el va vendre a la Roma l'estiu passat per 8 milions d'euros. La temporada passada, Alisson va ser titular indiscutible a la porteria del conjunt italià, on va disputar un total de 49 partits oficials i va ser una peça clau per arribar fins a les semifinals de la Champions, i també va ser titular en el mundial de Rússia amb la selecció brasilera.

Anar al contingut