El Liverpool deixa viva la Premier fins al darrer dia
Klopp no ha pogut comptar ni amb Virgil van Dijk ni amb Mohamed Salah (REUTERS)
Futbol

El Liverpool deixa viva la Premier fins al darrer dia

La Premier League es decidirà diumenge que ve, amb tot de cara per a l'equip de Pep Guardiola

Redacció Esport3Actualitzat

El Liverpool ha guanyat el Southampton (1-2) i ha evitat que el Manchester City es proclamés avui campió. Els 'reds' han remuntat els 'saints' i han desactivat el primer "match ball" del Manchester City, que ha arribat a ser campió durant 14 minuts, els que han passat entre l'1-0 del Southampton i l'1-1 del Liverpool.

El Southampton s'ha avançat gràcies a un golàs de Nathan Redmond, i ha encès les alarmes del Liverpool, que s'ha vist amb la lliga perduda abans d'hora. Els de Jürgen Klopp han posat la maquinària el marxa i, després d'un gol anul·lat a Roberto Firmino, han aconseguit l'empat.

El Liverpool s'ha bolcat a la segona meitat i ha arribat l'1-2. Amb el triomf, el Liverpool es queda a un punt del City. Als de Guardiola els servirà guanyar l'Aston Villa o igualar el resultat dels "reds" per sumar la seva quarta Premier en els últims cinc anys. Els de Klopp s'enfrontaran al Wolverhampton Wanderers a Anfield, esperant una punxada del City per guanyar la Premier, que seria la segona en trenta anys per als "reds".

El Liverpool, a 11 dies de la final de la Lliga de Campions contra el Reial Madrid, mantindrà el ritme de competició fins a la darrera jornada.

Klopp no ha pogut comptar ni amb Virgil van Dijk ni amb Mohamed Salah, dos dels seus millors jugadors. Tant l'un com l'altre van acabar tocats després de la final de la Copa, que el Liverpool va guanyar als penals contra el Chelsea. Klopp, però, es mostra convençut que tots dos estaran recuperats de cara a la final de la Champions contra el Reial Madrid, el 28 de maig.

"Ja comptava que Van Dijk no jugaria contra el Southampton abans de la final de Copa, perquè estava jugant molt. Tots dos estan bé. L'objectiu és que tornin a jugar el cap de setmana, des de l'inici o sortint des de la banqueta. Que estiguin a punt aleshores seria perfecte de cara a la final de la Champions. Som molt positius i no tenim dubtes pel que fa a la final."

 

Anar al contingut