Jürgen Klopp s'ha queixat d'aquest fet insòlit (Reuters)
Futbol internacional

El Liverpool disputarà dos partits en dos dies seguits a Anglaterra i Qatar

Els "reds" hauran de jugar els quarts de final de la Copa de la Lliga el 17 de desembre a Anglaterra i les semifinals del Mundial de Clubs a Qatar només 24 hores després

Actualitzat

Molts cops els entrenadors s'han queixat dels calendaris ajustats que tenen alguns dels principals clubs de futbol, però aquest cas va molt més enllà de qualsevol lògica. El protagonista o gran damnificat és el Liverpool, al qual ja han comunicat que haurà de jugar els quarts de final de la Copa de la Lliga el 17 de desembre a Anglaterra i les semifinals del mundial de clubs a Qatar, només 24 hores després.

Aquest fet inèdit obligarà el conjunt de Jürgen Klopp a fer servir dos equips diferents per a les dues competicions, segons han anunciat els "reds" en un comunicat.

"Farem servir dos equips simultàniament, un participant en el Mundial de Clubs i un altre a la Copa de la Lliga. Al club li agradaria destacar que aquest no és l'escenari ideal i que (la decisió de fer servir dos equips) és el resultat de buscar el millor interès per a la competició i els equips."

El tècnic alemany, Jürgen Klopp, ha mostrat el seu malestar per aquesta insòlita coincidència.

"Hem demanat a l'Aston Villa si pot venir a Qatar per jugar el partit allà. No sabem exactament com ho farem, és massa d'hora. Hem pres aquesta decisió perquè les altres eren més problemàtiques. Perquè els problemes són evidents. Cada any fem el mateix i algú deu trobar divertit pensar: 'mira, han de jugar tres partits en cinc dies, a veure si se'n surten'. Així no funciona, no podem continuar així."

Anar al contingut