Jordi Mestre, durant la presentació de Coutinho com a jugador del Barça (Reuters)
Barça

El Liverpool desmenteix que hagi rebaixat el preu del traspàs de Coutinho al Barça

Segons informa el diari anglès "The Times", l'únic preu que els "reds" van demanar per Coutinho va ser el de 142 milions de lliures esterlines, és a dir, els 160 milions d'euros, que el Barça ha acabat pagant pel futbolista brasiler

Actualitzat

El Liverpool ha desmentit al vicepresident esportiu del FC Barcelona Jordi Mestre, que havia assegurat que el club blaugrana havia fitxat Philippe Coutinho per una rebaixa en el preu del traspàs del futbolista brasiler. Segons informa el diari anglès "The Times", fonts properes al conjunt d'Anfield han explicat que les declaracions de Mestre són falses ja que els propietaris del club, Fenway Sports Group, mai van proposar un preu per Coutinho.

Segons aquesta informació, "la versió dels esdeveniments no té cap sentit, ja que la postura del Liverpool davant les ofertes inicials del club espanyol va ser que 'no estava disponible sota cap preu'".

El diari anglès també especifica que l'únic preu que el Liverpool va demanar per Coutinho va ser el de 142 milions de lliures esterlines, és a dir, els 160 milions d'euros que el Barça ha acabat pagant pel futbolista brasiler i pel qual es va arribar a un acord diumenge passat.

 

ARXIVAT A:
Coutinho
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut