Futbol internacional

El Liverpool cau al camp del Tottenham i el Manchester United derrota per la mínima el Birmingham City

El Liverpool no ha començat amb bon peu la temporada a la Premier League anglesa. L'equip de Rafa Benítez ha debutat amb una derrota al camp del Tottenham en el partit estrella de la primera jornada de la Lliga anglesa. Els locals s'han avançat amb un gran gol d'Assou-Ekotto just abans del descans però a la represa, Gerrard, de penal, ha fet l'empat a un. Bassong, només tres minuts després, ha fet el gol de la victòria del Tottenham. Per la seva banda, el Manchester United s'ha estrenat amb una victòria per la mínima davant el Birmingham City amb un solitari gol de Rooney.

El partit estrella de la primera jornada de la Premier League ha enfrontat el Tottenham i el Liverpoool a White Heart Lane, i el triomf ha estat per al conjunt londinenc, que s'ha imposat per 2 a 1. En un partit amb moltes alternatives, els locals s'han avançat al minut 44 gràcies a un golàs d'Assou-Ekotto. Pepe Reina no ha pogut fer res per aturar el xut.

Als 9 minuts de la represa ha reaccionat l'equip de Rafa Benítez i Steven Gerrard ha fet l'empat des del punt de penal. Però només tres minuts després el Tottenham s'ha tornat a avançar amb un gol que ha fet Bassong i que ha suposat la primera derrota de la temporada d'un Liverpool bastant decebedor.

En l'altre partit disputat aquest diumenge, el Manchester United s'ha estrenat amb victòria. L'era postCristiano Ronaldo, però, no ha començat de manera gaire lluïda, ja que els d'Alex Ferguson només han pogut guanyar per la mínima el Birmingham City a Old Trafford. L'únic gol del partit l'ha fet Wayne Rooney, al minut 34 de la primera part.