El Lió es desfà d'un combatiu Girondins (1-0) i disputarà per primera vegada les semifinals de la Champions

El Lió es va desfer del Girondins i s'ha classificat per a les semifinals de la Champions per primera vegada a la seva història. Després del 3-1 de l'anada, els homes de Laurent Blanc van sortir a totes per remuntar, però es van trobar amb un rival ben plantat i que va controlar amb força comoditat el ritme del partit. L'equip de Bordeus, però, va tornar a somiar quan en el minut 45 Chamakh va fer l'1-0. Ja a la represa, l'equip local va buscar sense encert el gol que capgirés l'eliminatòria.

La victòria per 1-0 del Bordeus va ser insuficient per poder passar a les semifinals de la Champions. El Lió va fer valer la seva victòria per 3-1 en el partit d'anada i ara s'enfrontarà amb el Bayern de Munic en les semifinals.

Diana insuficient de Chamakh

El partit no va ser brillant, però sí que hi va haver jugades sucoses, com un xut al travesser de Diarra, del Bordeus. L'entrenador Laurent Blanc es lamentava de la mala sort del seu jugador. Però just abans dels descans els mèrits dels locals es van veure premiats amb una diana de Chamakh just abans del descans. Va ser un gol que va obrir les portes als locals per intentar la remuntada.

En la segona part, el domini local va ser aclaparador. Per començar, l'àrbitre espanyol Undiano Mallenco no va voler sancionar una empenta de Cris a Chamakh a l'àrea. I en el 87, el porter del Lió Hugo Lloris va salvar la classificació en desviar el cop de cap de Wendel. Lamentacions un altre cop de Blanc i l'Olympique de Lió, a semifinals.