Mbappé parla amb Thomas Tuchel després de la dura derrota encaixada al camp del Lilla
Futbol internacional

El Lilla humilia el PSG i li esguerra proclamar-se campió de la Lliga francesa (5-1)

L'equip parisenc s'ha quedat amb un home menys per l'expulsió de Juan Bernat a la mitja hora de joc

Actualitzat

El PSG s'haurà d'esperar per celebrar que és campió de la Ligue 1 francesa i això que aquest diumenge en tenia prou amb empatar contra el Lilla. Però el segon classificat ha decidit amargar-li la festa a l'equip de la capital i li ha passat literalment per sobre (5-1).

Una de les claus de la victòria és que el PSG s'ha quedat amb deu homes a la mitja hora de joc fruit de l'expulsió de Juan Bernat. El valencià ha estat doble protagonista perquè abans d'anar-se'n al carrer havia anotat l'únic gol del seu equip, una diana que igualava a 1 el marcador quan el Lilla s'havia avançat gràcies a un gol en pròpia porta de Thomas Meunier.

El PSG, amb un home menys i sense alguna de les seves estrelles lesionades com Neymar, Cavani o Di María però amb Mbappé al terreny de joc, s'ha vist totalment superat pel Lille a la segona part pels gols de Nicolás Pépé, Jonathan Bamba, Gabriel dos Santos Magalhaes i José Fonte.

L'equip que dirigeix Thomas Tuchel, que només necessita un únic punt per proclamar-se campió de Lliga, haurà d'esperar fins dimecres, quan ha de jugar contra el Nantes.

Anar al contingut