Els jugadors del Lleida Llista Blava , seguint les instruccions del seu entrenador, Albert folguera
Hoquei patins

El Liceo remunta davant el Lleida i és el primer finalista de la Copa del Rei (3-1)

L'equip gallec ha capgirat el marcador després del gol inicial de Candanedo

El Lleida Llista Blava va donar la gran sorpresa de la jornada inaugural de la Copa del Rei en eliminar el Reus, l'equip amfitrió. I ha començat les semifinals davant el Liceo donant a entendre que podia donar el cop una altra vegada. De fet, l'equip del Segrià s'ha avançat en el marcador després d'una primera meitat sense gols.

César Candanedo, de penal, ha avançat el Lleida poc després de la represa. Però la rèplica del Liceu no ha trigat a arribar i ho ha fet per partida doble. En el minut 33, Dava Torres ha culminat un contracop per empatar el partit i, un minut després, Carlo di Benedetto ha transformat una falta directa per posar per davant l'equip gallec.

El Lleida no s'ha rendit i ha buscat l'empat fins al final però, quan ja jugava sense porter en una aposta desesperada, Sergi Miras, a falta de menys de 30 segons per al final, ha establert el 3-1 definitiu per segellar el pas del Liceo a la gran final.