Hoquei patins

El Liceo sorprèn el Barça i s'emporta la victòria del Palau a l'OK Lliga (3-4)

Els gallecs han assaltat la pista del vigent campió i han sumat un valuós triomf de cara a la lluita pel títol de l'OK Lliga

David CarballoActualitzat

El Liceo de la Corunya ha sorprès el Barça i s'ha emportat la victòria del Palau Blaugrana per un ajustat 3 a 4 en el clàssic de l'OK Lliga. En un partit corresponent a la tercera jornada, els gallecs han assaltat la pista del vigent campió i han sumat un valuós triomf de cara a la lluita pel títol.

El Barça s'ha avançat amb un gol de Joao Rodrigues després de recollir un refús de Carles Grau en un llançament de penal, però Jordi Adroher ha fet l'empat a un que deixava el duel completament obert de cara a una segona part vibrant i més espectacular que la primera.

En la represa, dos gols de Roberto di Benedetto i César Carballeira han posat contra les cordes els homes d'Edu Castro i han posat un inesperat 1 a 3 en el marcador. El Barça ha intentat reaccionar ràpidament i Hélder Nunes ha retallat distàncies però Jordi Adroher, de falta directa, ha marcat el quart gol dels visitants.

En un tram final d'infart, de nou Hélder Nunes ha tornat a posar emoció marcant un penal quan faltaven de només 59 segons, però el Liceo ha resistit i s'ha acabat emportant el triomf del Palau. El Barça ha encaixat la primera derrota en tres jornades i trenca una ratxa de 26 victòries consecutives a la Lliga.