Hoquei patins

El Barça Lassa i el Liceo s'enfrontaran a la final de la Supercopa

Els gallecs han superat el Reus Deportiu (2-3) i els blaugranes han guanyat l'amfitrió Noia Freixenet (3-2)

El Barça Lassa s'enfrontarà al Liceo a la final de la Supercopa després de superar per 3-2 el Noia Freixenet a la segona semifinal. Els de Sant Sadurní han sortit amb la màxima concentració i han donat força problemes als blaugranes en els primers compassos del partit forçant algunes aturades d'Aitor Egurrola per evitar el gol dels amfitrions.

Pau Bargalló ha avançat els blaugranes aprofitant una pèrdua en la sortida d'una bola. A cinc minuts del descans, Ignacio Alabart ha fet pujar el 2-0 gràcies a un malentès entre Humberto Mendes i Xus Fernández a l'hora de refusar la pilota.

El conjunt del Penedès, esperonat per un pavelló ple de gom a gom per la seva afició, ha mantingut la pressió i a dos segons del descans ha arribat el premi, Aleix Esteller ha marcat el gol (2-1).

A la segona part, Edu Fernández ha fet l'empat a 2 de falta directa després d'enganyar el porter blaugrana. Instants després qui ha sumat la desena falta ha estat el Noia, en aquesta ocasió qui ha executat la falta directa ha estat Pau Bargalló (3-2) i no ha fallat transformant la tercera diana dels d'Edu Castro. El marcador, però, s'ha mantingut intacte fins al final del matx.

El Liceo doblega el Reus Deportiu a la primera semifinal (2-3)

El Liceo ha doblegat el Reus Deportiu en la primera semifinal de la Supercopa que s'ha disputat aquest dissabte a la tarda al Pavelló l'Ateneu Agrícola de Sant Sadurní d'Anoia (2-3). El conjunt gallec ha deixat encarrilada l'eliminatòria a la primera part amb una gran dosi d'encert que ha fet que marxessin al descans amb un 0-3 en el marcador. Di Benedetto, Josep Lamas i Edu Lamas han estat els autors de les tres dianes en poc més de cinc minuts.

Joan Salvat ha anotat pels del Baix Camp en el segon temps però l'àrbitre no s'ho ha pensat dues vegades i l'ha anul·lat per peus. Els de Jordi Garcia no han baixat els braços en cap moment a la recerca de la remuntada i finalment ha pujat el primer a l'electrònic amb una mitja volta de Cristian Rodríguez. A set minuts per al final, Marc Julià ha fet el segon davant d'un Liceo massa confiat la renda de gols. Nervis entre els de Juan Copa, temps mort i reacció forçada per evitar que els roig-i-negres forcessin la pròrroga. A un minut pel desenllaç, Marc Julià l'ha tingut però no ha pogut transformar la falta directa.