José Mourinho en una imatge d'arxiu (Reuters)
Futbol internacional

El Leicester manté el seu liderat a la Premier i deixa el Chelsea a només 1 punt del descens

El Chelsea segueix en caiguda lliure a la Premier, mentre el Leicester manté el liderat amb un golejador, Jamie Vardy, en estat de gràcia

El Leicester de Claudio Ranieri manté el liderat de la Premier League amb un triomf sobre el Chelsea de José Mourinho per 2 a 1, en el partit que tancava la jornada 16 de la competició. Mentre que l'italià és ara l'entrenador de moda a la lliga anglesa, els "blues" del portuguès es troben a només 1 punt del descens.

És la revenja del tècnic del Leicester sobre un Mourinho que el va rellevar a la banqueta del Chelsea el 2004, i que va ironitzar sobre l'edat del romà i la seva dificultat per aprendre l'anglès quan tots dos va coincidir a la lliga italiana.

Cesc ha començat novament el matx a la banqueta del conjunt londinenc com un altre exblaugrana, Pedro. El golejador Jamie Vardy (15 gols aquesta temporada), l'altre nom propi d'aquest sorprenent Leicester, ha obert el marcador en el minut 34. Riyad Mahrez ha fet el 2 a 0 en els primers minuts de la segona part. Entre tots dos davanters han fet més gols aquesta temporada (26) que tot el Chelsea (18). Rémy ha fet el gol de l'honor de l'equip d'un Mourinho que cada dia que passa veu perillar més el seu càrrec.