Copa del Rei

El Leganés assalta el Bernabéu i elimina el Reial Madrid als quarts de final de la Copa del Rei (1-2)

El conjunt "pepinero" ha repetit la proesa de fa uns anys de l'Alcorcón i s'ha classificat per a les semifinals amb una històrica victòria al Bernabéu

David CarballoActualitzat

El Leganés ha donat la gran sorpresa i ha eliminat el Reial Madrid de la Copa del Rei. El conjunt "pepinero" ha repetit la proesa de fa uns anys de l'Alcorcón i s'ha classificat per a les semifinals amb una històrica victòria al Bernabéu (1-2).

Amb Cristiano i Bale a la grada i amb un equip farcit de suplents, el Reial Madrid s'ha vist dominat per un Leganés molt superior en els primers 45 minuts. Els visitants, sense res a perdre després del 0 a 1 advers de l'anada, han sortit al Bernabéu a jugar sense complexos davant un rival massa relaxat.

Als cinc minuts, Beavue ja ha avisat amb un xut de falta que s'ha estavellat al pal. El domini del Leganés s'ha anat incrementant i en el 32, Eraso ha igualat l'eliminatòria amb un golàs que ha sorprès Kiko Casilla. El 0 a 1 no ha fet reaccionar un Madrid inofensiu i incapaç de crear perill en una desastrosa primera part dels homes de Zidane.

La reacció dels blancs ha arribat en l'inici de la represa quan Benzema ha fet l'empat a un en el minut 46. Tot feia indicar que la normalitat tornava al Bernabéu però el Leganés ha seguit jugant igual i ha tornat a avançar-se en el marcador. A la sortida d'un córner, Gabriel Pires ha rematat de cap al fons de la xarxa sense oposició.

Encara quedava més de mitja hora per al final i el Madrid necessitava un gol per evitar una eliminació humiliant. Els blancs s'han abocat a l'atac a la desesperada davant un Leganés que ha resistit el setge local. El porter argentí Nereo Champagne ha mantingut amb vida el seu equip amb dues grans aturades i tot i els atacs a la desesperada, el resultat ha estat inamovible i el Leganés ha culminat la proesa.