Actualitat grana

El lateral del Boca Juniors José Calvo, segon reforç del Nàstic en el mercat d'hivern

El Nàstic va tancar ahir el segon reforç del mercat d'hivern després de César Navas. Es tracta de l'argentí José María "La Pampa" Calvo, lateral dret del Boca Juniors, que arribarà cedit fins al final de temporada, amb opció de compra. Calvo coneix bé la lliga espanyola, ja que va jugar amb l'Atlètic de Madrid fa dues temporades. A banda de l'argentí, el Nàstic està a l'espera de les negociacions entre De Lucas i Dmitri Piterman.

Actualitzat

El Gimnàstic ha confirmat que ha tancat amb el Boca Juniors la cessió del lateral dret José María Calvo fins a final de temporada, amb una opció de compra que ronda els 920.000 euros. D'aquesta manera el lateral es converteix en la segona incorporació tarragonina al mercat d'hivern, a l'espera de la possible arribada de Quique de Lucas. Segons ha explicat avui el president de l'entitat, Josep Maria Andreu, l'acord és total, i s'espera que al llarg del dia d'avui el jugador viatgi a Espanya per incorporar-se com més aviat millor a la disciplina de Paco Flores.

No comptava al Boca Juniors

El club ha tancat l'operació amb el president del Boca, Mauricio Macri, amb el vistiplau de Miguel Ángel Russo, entrenador de l'equip argentí, que no comptava amb Calvo. Des del seu debut amb el Boca l'any 2000 de la mà de Carlos Bianchi, el lateral ha disputat un total de 149 partits i ha marcat quatre gols, però ha passat l'última temporada a l'ombra de l'exespanyolista Hugo Ibarra. El jugador arriba fins a final de temporada en condició de cedit, encara que el Nàstic s'ha reservat una opció de compra del jugador a canvi de 920.000 euros.

D'altra banda, el club està a l'espera de les negociacions entre Quique de Lucas i Dmitri Piterman, president de l'Alabès, per facilitar l'arribada del jugador a la disciplina grana. Andreu ha estat contundent a l'hora d'afirmar que espera que el tema quedi solucionat avui mateix.

Comença l'operació sortida

Amb totes les fitxes de la plantilla cobertes, ara comença l'operació sortida. Homes com Marco o Serrano sonen per deixar el club, encara que el primer de sortir serà Makukula. Demà mateix es podria tancar la seva marxa a un equip de Segona o bé a la Bundesliga.

Anar al contingut