Sergio "Kun" Agüero s'ha atrevit amb el català per una bona causa
Futbol

El Kun Agüero s'estrena... en català

El davanter argentí del Barcelona protagonitza l'última campanya de vacunació contra la Covid-19

Redacció d'Esport3Actualitzat

Una lesió a la cama dreta manté el Kun Agüero sense poder debutar amb el Barça. Però el futbolista argentí no perd el temps. Mentre es recupera intenta anar habituant-se a la seva nova vida a Catalunya. La voluntat d'integrar-se l'ha fet atrevir-se a protagonitzar, en català, l'última campanya de la Conselleria de Salut per promoure la vacunació contra la Covid-19.

En un moment en què el ritme de vacunació ha baixat –tot i que hi ha un gran estoc de dosis preparades–, l'internacional de l'albiceleste fa una crida a les persones de més de 12 anys perquè acudeixin als centres corresponents a protegir-se contra el coronavirus. Amb un simpàtic somriure, el Kun evidencia l'esforç que per a un nouvingut com ell suposa atrevir-se amb una llengua nova. Tot i que no suma punts, aquest gest és com un primer gol simbòlic del nou davanter del Barça, i segurament ho apreciaran els aficionats del club blaugrana.

Sergio Agüero continua recuperant-se dels problemes al bessó de la cama dreta i manté els terminis marcats que li haurien de permetre estrenar-se amb la samarreta del Barça el pròxim mes d'octubre.

La campanya per la vacunació ha comptat també amb altres futbolistes: el capità de l'Espanyol, David López, així com la jugadora perica Anair Lomba i la blaugrana Jana Fernández.  

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut