Kun Agüero: "Vamos a jugar"
Futbol

El Kun Agüero, premiat per la seva faceta de streamer

L'exdavanter ha aconseguit el trofeu del clip de l'any als Premis Esland, al Palau de la Música

El Palau de la Música Catalana ha acollit aquest dilluns la primera gala d'entrega dels Premis Esland, que reconeixen els principals creadors de contingut digital a Espanya, Llatinoamèrica i també Andorra, on tributen alguns dels creadors de contingut més famosos. Els guardons s'han decidit a través d'una votació popular a través de la pàgina web oficial de l'acte, que ha recollit quasi mig milió de vots.

Cada categoria de les 17 que s'han presentat comptava amb quatre nominacions. Un dels premis més sorprenents ha estat el guanyador del clip de l'any. L'exfutbolista Kun Agüero ha estat el guanyador amb el seu famòs "Vamos a jugar", pronunciat en to distès durant un directe a Twitch, davant d'Ibai Llanos,  El Xocas i Mr. Jägger.

La gala es va retransmetre per la plataforma Twitch, on es van reunir 1.069.000 de seguidors simultàniament, segons les dades de TV Top, que segueix l'evolució de les visualitzacions de les plataformes de vídeo. Actualment, el vídeo ja acumula gairebé 20 milions d'espectadors.

 

 

Anar al contingut