El Kun Agüero en el moment de sortir del camp per última vegada, el 30 d'octubre
El Kun Agüero en el moment de sortir del camp per última vegada, el 30 d'octubre
BARÇA

El Kun Agüero estarà de baixa un mínim de tres mesos

L'evolució del tractament determinarà el temps de recuperació de l'argentí, que no és la primera vegada que té un episodi d'arrítmies

Actualitzat

El jugador del Barça Kun Agüero ha estat sotmès a un procediment diagnòstic i terapèutic a càrrec de l'especialista Josep Brugada i serà baixa durant tres mesos, durant els quals s'avaluarà l'efectivitat del tractament per determinar el procés de recuperació.

Després d'una lesió al principi de temporada, el Kun va debutar contra el València al Camp Nou i va estrenar titularitat contra el Rayo Vallecano, dimecres. Contra l'Alabès, l'argentí repetia en l'onze inicial, però no va poder arribar a la mitja part.

El Barça va emetre un comunicat en què va informar que el Kun Agüero havia tingut un episodi de malestar toràcic i havia estat traslladat a l'hospital per fer-se un estudi cardiològic.

 

De fet, el davanter ja va tenir aquest problema en el passat quan tenia 12 anys i va ser operat. Tot i aquest contratemps de petit ha pogut continuar jugant a l'elit del futbol. El Barça ha sigut prudent i ha fet passar el Kun pel criteri d'un expert en arrítmies i morts sobtades.

El Kun Agüero ha volgut agrair les mostres de suport amb aquest missatge a les xarxes.

 

 

I és que Gerard Piqué ha estat un dels primers jugadors de la plantilla del Barça a enviar un missatge de suport al davanter argentí.

 

Anar al contingut