El Kun Agüero durant el partit contra el València (Reuters)
Barça

Agüero: "Ha estat increïble sentir la gent corejant el 'Kun, Kun'"

El davanter argentí va fer el seu debut en la victòria del Barça davant del València i va agrair els càntics de suport de l'afició del Camp Nou

Àlex ÁvilaActualitzat

El Kun Agüero va trepitjar per primera vegada la gespa del Camp Nou en un partit de lliga. El davanter argentí va debutar de blaugrana en la victòria contra el València en un estadi amb poc més de 47.000 espectadors. Agüero va tenir a l'agost una lesió tendinosa al bessó intern de la cama dreta, que l'ha tingut apartat dels terrenys de joc durant més de dos mesos.

Quan faltaven poc menys de deu minuts per al final del duel contra el València, Ronald Koeman va substituïr Sergiño Dest per donar entrada al Kun Agüero. El Camp Nou no va tenir dubtes i va donar la benvinguda a l'argentí amb una ovació unànime.

Sobre el terreny de joc, el davanter no va tenir gaire protagonisme. Cert és que el duel ja estava sentenciat i el Barça no volia arriscar més del necessari. Però el Kun ja va poder escoltar els primers càntics de la seva nova casa: "Kun, Kun, Kun, Kun..." El mateix Agüero es va mostrar content després de jugar els primers minuts amb el Barça.

"Estic molt content pel debut. Tenia ganes que arribés aquest moment, però la victòria era el més important. M'ha fet il·lusió, ha estat increïble sentir la gent corejant el 'Kun, Kun'. Hauré d'acostumar-me a aquest càntic. Em queda demostrar ara al camp l'afecte que em brinden. No els puc abraçar a tots un a un, però espero que gaudeixin del meu joc."

Resum del Barça-València (3-1) 

Anar al contingut