Waterpolo

El Kírixi rus elimina el CN Sabadell i es planta a la final contra el Mataró (18-12)

Les sabadellenques són superades clarament per l'equip rus, que s'enfrontarà al CN Mataró en la final de la Copa LEN

Redacció Esport3Actualitzat

El CN Sabadell i el Kírixi rus, contra pronòstic, van quedar fora de l'Eurolliga i havien traslladat el seu objectiu a la Copa LEN, la segona competició europea. Només un dels dos en podia sortir viu per disputar la final a la piscina Sant Jordi, i al final ha estat el Kírixi.

En la primera part, les russes han anat sempre al davant. Dos gols seguits d'Ivànova han descol·locat les catalanes i dos gols de Keuning han portat fins al 2 a 4. La internacional holandesa del Sabadell ha estat una peça fonamental del seu equip, i abans del descans ha tornat a marcar. També ho ha fet Judith Forca dues vegades, però no han pogut evitar el 5 a 8 de la mitja part. El Sabadell ha encaixat massa gols fàcils i ho ha pagat al marcador.

El segon temps encara ha anat pitjor per a les catalanes. Les russes s'han arribat a distanciar de cinc gols i tallaven les opcions del Sabadell quan aconseguien acostar-se una mica. Només Keuning i Judith Forca s'han erigit com a golejadores, a més de Maica García, i no han pogut compensar la ratxa del Kírixi. El partidàs de les russes ha tingut premi: la final contra el Mataró. Les campiones de la Supercopa i la Copa no han tingut el seu millor dia davant d'un conjunt molt físic i que ha protagonitzat uns contraatacs letals. Al final, sis gols de diferència.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut