Les noies del CN Sabadell han vist com el Kírixi s'emportava la Champions de waterpolo a la tanda de penals
Waterpolo femení

El Kírixi rus doblega el CN Sabadell a la tanda de penals en la final de la Champions de waterpolo

Les catalanes han pogut remuntar fins a forçar els penals amb un empat a 8 en el desenllaç de l'enfrontament

El Kírixi ha doblegat l'Astralpool Sabadell a la tanda de penals després d'una final molt disputada (8-8). La final de la Champions de waterpolo femení entre el CN Sabadell i el Kírixi no podia ser més igualada, i és que s'ha hagut d'acabar decidint a la tanda de penals, després que el temps reglamentari finalitzés amb un empat a 8 en el marcador. Les catalanes no ho han tingut fàcil i han vist com les russes dominaven la primera meitat amb un 3-5 al descans. En el segon temps, però, les noies de David Palma, han recorregut a l'èpica i en l'últim quart han aconseguit posar-se al davant (7-6). En el desenllaç, però, el partit s'ha acabat amb un empat a 8.

En els llançaments de la pena màxima, la portera russa ha aturat el llançament de Judit Forca i, en l'últim tir, la portera catalana Laura Ester no ha pogut aturar el míssil de Prokofieva que sentenciava la victòria per al Kírixi, que revalida per segon any consecutiu el màxim títol europeu.