Les jugadores del KH7 Granollers s'han imposat a la final dè la Supercopa de Catalunya
Handbol

El KH7 Granollers guanya la Supercopa de Catalunya

Les vallesanes han desplegat una segona part molt contundent de cara a porteria

Víctor LavagniniActualitzat

Derbi vallesà a la Supercopa de Catalunya entre el KH7 Granollers i l'Avannubo La Roca, marcat en els primers 30 minuts per les recuperacions i els contraatacs del Granollers, 5 de 6.

L'equip de Robert Cuesta ha imposat un nivell físic superior per jugar en transició des de la defensa  i tenir la iniciativa en el marcador. Les de La Roca, de la divisió d'honor plata, han competit, tot i perdre 10 pilotes, i s'han maningut dintre del partit en una primera part igualada en la qual les jugadores d'Israel Damont han fregat l'empat a 7 minuts del descans. 15 a 11.

La Superfinal s'ha trencat a la represa. El BM Granollers ha escombrat de la pista el seu rival amb un parcial inicial de 7 a 2 que ha estat definitiu. Ha estat un segon temps desequilibrat en el qual s'ha imposat la superioritat de les defensores del títol. Tots els atacs pràcticament acabaven en gols i entre Guarieiro, amb 8 dianes, i Vegué han trencat el partit. 38 a 22. El Granollers ha convertit 13 gols en contraatac aprofitant les 21 pèrdues de La Roca i s'ha complert el pronòstic: Sisena supercopa de Cataluna per l'equip de la capital del Vallès oriental.