El conjunt japonès, tot i començar perdent, ha remuntat i s'ha classificat per les semifinals (EFE)
Futbol

El Kashima, primer rival del Reial Madrid al Mundial de clubs

L'equip japonès ha remuntat davant del Chivas de Guadalajara i disputarà les semifinals del Mundial de clubs. L'Al-Ain, per la seva banda, ha superat l'Esperance tunisià per 0 a 3 i es jugarà amb el River Plate una plaça per a la final

Actualitzat

El Chivas de Guadalajara s'ha avançat en el marcador amb un gol de Zaldívar, però ha estat el Kashima l'equip que s'ha acabat classificant per a les semifinals del Mundial de clubs (3-2).

Els campions asiàtics, després d'encaixar un gol matiner dels mexicans, han reaccionat en una gran segona meitat. Nagaki ha marcat el gol de l'empat a la sortida del descans i Serginho, de penal, ha capgirat el marcador en el minut 69.

En el tram final del partit, Hiroaki Abe ha sentenciat el duel amb un gran gol per l'escaire i ha estat Pulido, en el temps afegit de la segona meitat, l'encarregat de tancar el marcador per als mexicans.

Dos anys després, el Kashima es tornarà a enfrontar amb el Reial Madrid dimecres. En aquell partit, els japonesos exercien d'amfitrions i van aconseguir arribar a la pròrroga amb empat a 2 en el marcador, però van acabar caient davant dels blancs amb dos gols de Cristiano Ronaldo en el temps extra (4-2).

L'Al-Ain, rival del River Plate

El conjunt dels Emirats Àrabs ha superat l'Esperance tunisià per un contundent 0 a 3 i s'ha classificat per primera vegada per a les semifinals del Mundial de clubs, on s'enfrontarà amb l'actual campió de la Copa Libertadores, el River Plate argentí.

En un partit molt plàcid, l'Al-Ain s'ha avançat quan només s'havien disputat 3 minuts de partit amb una diana de Mohamed Ahmad. En el minut 16, Hussein El Shahat ha marcat el segon i, ja en la segona meitat, Bandar Mohammed ha tancat el marcador.

 

Anar al contingut