Futbol internacional

El Juventus-Inter es disputarà a porta tancada per l'alerta del coronavirus

El ministre d'Esports italià, Vincenzo Spadafora, ha informat aquest dilluns d'aquesta decisió seguint la recomanació de la Federació de Futbol Italiana (FIGC)

Actualitzat

El partit corresponent a la 26a jornada de la Sèrie A italiana entre el líder, la Juventus de Torí i l'Inter de Milà, previst per al diumenge 1 de març, es jugarà a porta tancada, en l'àmbit d'unes mesures de seguretat a causa l'alerta pel coronavirus.
   
El ministre d'esports italià, Vincenzo Spadafora, ha informat aquest dilluns en declaracions a la televisió nacional "Rai 2" que el Govern ha decidit acceptar la petició de seguir jugant, tot i que a porta tancada, rebuda per la Federació de Futbol italiana (FIGC).

"Hem decidit prohibir les manifestacions esportives, a més de la Llombardia, Vèneto i Piemont, també a Friuli Venècia Giulia, Ligúria i Emilia Romagna. La prohibició és fins diumenge que ve. Seguint les peticions arribades pel món de l'esport, hem permès que es juguin partits a porta tancada".

A l'espera que la Sèrie A oficialitzi les decisions definitives, els partits que es jugaran a porta tancada seran l'Udinese-Fiorentina, el Milan-Gènova, el Parma-Spal, el Sassuolo-Brescia, el Sampdoria-Verona i el Juventus-Inter.

A més, l'Inter de Milà rebrà el Ludogorets aquest dijous al Giusseppe Meazza també a porta tancada, en la tornada dels setzens de final de la Lliga Europa, segons ha confirmat el club italià en un comunicat publicat a través de les seves xarxes socials.

Anar al contingut