Marcus Slaughter
Marcus Slaughter
Bàsquet

El jutge únic de l'ACB desestima el recurs del València Basket per alineació indeguda del Reial Madrid

Després de perdre aquest dimarts el tercer partit de la sèrie de semifinals davant el Reial Madrid, el València Basket ha presentat un recurs per alineació indeguda del pivot rival Marcus Slaughter. El jutge únic de l'ACB no els ha donat la raó

Actualitzat

Juan Ramon Montero Estévez, jutge disciplinari de Competició de l'ACB, ha desestimat el recurs del València Basket per alineació indeguda del jugador del Reial Madrid Marcus Slaughter en el tercer partit de les semifinals que enfronta tots dos equips.

En la seva resolució el jutge únic creu que en l'acta va haver-hi una errada, però que els fets no són constitutius d'alineació indeguda. Per Montero Estévez, "el Reial Madrid va voler inscriure en l'acta Slaughter i que va ser aquesta errada formal, que va passar desapercebuda a l'entrenador Laso quan va firmar l'acta mogut per la confiança en el compliment de les instruccions donades, el que ha provocat la situació".

El jutge de l'ACB no troba voluntarietat de cap de les persones implicades i menys encara del cub, i troba fora de lloc "conseqüències esportives tan greus" com donar-li el partit per perdut. El València Basket té dues hores a partir de la comunicació d'aquesta resolució per presentar recurs davant el Comitè d'Apel·lació de la FEB. El quart partit de la sèrie entre València Basket i Reial Madrid serà aquest dijous a les 21:00 (en directe a www.esport3.cat).

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut