Reus Deportiu
L'escut del Reus
FUTBOL

El jutge decreta la dissolució del Reus

El jutjat mercantil número 1 de Tarragona n'ordena la liquidació

El jutjat mercantil de Tarragona ha dissolt la Societat Anònima Esportiva del CF Reus i n'ha decretat l'inici de la fase de liquidació, segons informa el Diari de Tarragona, una vegada no s'ha presentat cap proposta de conveni per intentar arribar a un pla de viabilitat econòmic i saldar el deute amb els creditors.

Ha suspès també els poders com a propietari de l'americà Clifton Onolfo, que té, això sí, la possibilitat de recórrer aquesta decisió. Onolfo es va fer càrrec de la SAE el 20 de gener del 2019. Gairebé dos anys després abandona l'empresa sense trobar cap solució a la crisi.

L'administrador concursal té ara 15 dies hàbils per establir un pla de liquidació.

 

La SAE del CF Reus va entrar en concurs de creditors el març del 2019 i, segons l'informe redactat per l'administrador concursal de l'entitat, David López, té un deute d'una mica més de nou milions d'euros, entre passiu i crèdit contingent. La decisió del jutge de dissoldre la SAe tanca un capítol de més d'un any sense trobar solucions econòmiques a aquest deute.

El club va quedar sense activitat esportiva el gener del 2019, just quan la Lliga va expulsar el CF Reus de la Segona Divisió pels impagaments als jugadors. Des de llavors no ha tornat a competir en cap categoria.

Anar al contingut