El jutge de cadira ajuda a guanyar un partit
Increïble error del jutge de cadira que acaba alterant completament el resultat d'un partit al Torneig WTA de Bogotà
El jutge de cadira ajuda a guanyar un partit
Tenis

El jutge de cadira ajuda a guanyar un partit

Increïble error del jutge de cadira que acaba alterant completament el resultat d'un partit al Torneig WTA de Bogotà

Xavier Bonastre i Thió
L'australiana Astra Sharma, clarament perjudicada (Sporting News)

Juguen la primera ronda del Torneig de Bogotà l'australiana Astra Sharma i la italiana Giulia Gatto-Monticone. En el tercer set, amb 1 a 1 en el marcador, servint Gatto-Monticone, el jutge de cadira s'equivoca i canta "30 a 15", quan en realitat hauria hagut de donar un "0 a 40" per a Sharma. Aquesta no se n'adona de l'error, en primer instància, i el joc continua. Gatto-Monticone fa com si res. A partir d'aquí, Sharma es desconcentra, falla i acaba perdent el joc clarament influenciada per l'error arbitral.

En la retransmissió televisiva es veu clarament el moment de l'error del jutge de cadira, que sí que capta el comentarista del partit. Sharma queda desconcertada i Gatto-Monticone sembla no assabentar-se del tema. O fa veure que no se n'assabenta, perquè l'error arbitral l'afavoreix.

La tenista australiana, després d'aquest incident, ja no guanya cap joc més i acaba perdent el partit per 4 a 6, 7 a 5 i 6 a 1. Les seves protestes posteriors no li han servit de res. Es va queixar al supervisor i aquest li va dir que "hauria hagut d'estar més atenta" i no queixar-se quan tot ha passat. La jugadora ho ha trobat "inexplicable" i ha rebut suport a les xarxes socials, on també hi ha opinions que consideren que hauria hagut d'estar més atenta en el moment de l'error.

Anar al contingut